5 idej za igranje z otroško hiško »MOJA PRVA HIŠKA« - Kego
Na vrh

5 idej za igranje z otroško hiško "MOJA PRVA HIŠKA"

SP 01261 scaled

Hišica iz kartona »MOJA PRVA HIŠKA« ni le okolju prijazna in visokokakovostna, temveč njena velikost in izjemno dinamična zasnova vsakemu otroku omogočata neskončno zabavo in uporabo domišljije.

Ker imajo otroci doma v dnevnem prostoru, otroški sobi ali pa v igralnem kotičku pogosto precej igrač, v tem blogu predstavljam 5 idej za igranje z »MOJO PRVO HIŠKO«, ki vključujejo uporabo drugih igrač oziroma izdelkov, ki jih imajo otroci najraje.

Izhajam iz izkušenj svojega sina, ki bo kmalu dopolnil dve leti. Starejši kot je, vedno bolj mu hišica iz kartona postaja zanimiva. In ne samo zanimiva, temveč tudi sam dobiva ideje, kako ostale igrače vključiti v igro s hiško.

  1. METANJE ŽOGIC SKOZI ODPRTINO NAD VELIKIM OKNOM

Vsak otrok ima doma skoraj zagotovo vsaj eno žogico, če ne več. In tudi Rene ni izjema. Že dolgo časa imamo doma precej majhnih plastičnih žogic in z Alešem sva nameravala kupiti majhen košarkarski koš, v katerega bi Rene metal omenjene žogice. A ravno ta konec tedna je sam iznašel novo igro – metanje žogic v hiško in iz nje skozi odprtino nad velikim oknom. Zabavi in igranju ni videti ne konca ne kraja.

metanje zogice v hisko 1

2. USTVARJANJE: BARVANJE IN LEPLJENJE NALEPK

Imate doma barvice, voščenke ali flomastre? Morda celo kakšen album z nalepkami? Potem je zabava s hiško zagotovljena! Hiška s potiskom otroku omogoča barvanje čudovitih gozdnih živali, medtem ko hiško brez potiska otroci lahko pobarvajo čisto po svoje. Mi imamo doma hiško s potiskom, a to Reneja ne ustavi pri lepljenju nalepk na hišico čisto po njegovem navdihu. Vsak dan na poti iz vrtca že komaj čaka, da bo »epu« (= lepil nalepke) na hiško.

ustvarjanje s hisko
              KUPI TUKAJ

3. GLEDALIŠKA PREDSTAVA

Nekaj plišastih igrač, punčk, ročnih lutk ali pa kakšnih drugih igrač in predstava se lahko začne! »MOJA PRVA HIŠKA« vključuje strešino z balkonom, ki je idealno mesto za gledališko predstavo. Na nadstrešek lahko nalepite ali kako drugače pritrdite krajše zavese in gledališče ustvarite kar doma.

IMG 0779

4. GARAŽA ZA AVTOMOBILE

Rene je nor na vse vrste prevoznih sredstev – od avtomobilov, kombijev, tovornjakov, da o bagrih sploh ne govorim. Zato tudi teh igrač pri nas doma ne manjka. Hiška tako predstavlja idealno garažo za vsa njegova prevozna sredstva.

garaza

5. BRALNI KOTIČEK

Hišica iz kartona »MOJA PRVA HIŠKA« je dovolj velika, da se igranju z njo lahko pridružimo tudi starši. Ena od idej, kako lahko z otrokom preživimo kakovosten čas na bolj umirjen način, je branje knjig. Hiško lahko spremenimo v bralni kotiček in skupaj z otrokom uživamo v odkrivanju novih zgodb.

SP 00958

To je le 5 nazornih primerov za igranje s hiško ob uporabi drugih igrač. Možnosti za igranje s hiško pa so neomejene. Imate morda tudi vi ali vaš otrok kakšno idejo? ?

Če tudi vi želite, da vaš otrok občuti in doživi te neverjetne trenutke ob igranju z »MOJO PRVO HIŠKO«, ne odlašajte z nakupom, saj je zabava z njo zagotovljena! Hiško, ki je zasnovana zelo premišljeno, je izjemno varna in trdna, lahko kupite tukaj. Vsaki hiški je priložen tudi paket voščenk!

Za naše kupce imamo tudi posebno ponudbo!

S kodo HISKA5 vam podarjamo 5-% popust pri nakupu MOJE PRVE HIŠKE.