5 razlogov, zakaj je nakup otroške hiške »MOJA PRVA HIŠKA« prava izbira - Kego
Na vrh

5 razlogov,

zakaj je nakup otroške hiške »MOJA PRVA HIŠKA« prava izbira

Vizija podjetja KEGO

December je tu, kar pomeni, da je pred nami praznično obdobje in čas obdarovanj. Čas, ko več časa želimo preživeti s svojo družino, prijatelji in znanci. Čas, ko začnemo z okraševanjem, da pričaramo čarobno vzdušje v udobju doma. Čas, ko v stanovanjih zadiši po praznikih. Poleg tega začnemo razmišljati, s čim bi obdarili svoje najdražje, da bi jih razveselili, jim pokazali, da jih imamo radi in da bi bilo darilo čim bolj koristno.

V tem obdobju na prodajnih policah in na spletu najdemo toliko najrazličnejših daril, predvsem pa igrač za otroke, da lahko postanemo kar malce preobremenjeni s tem, katero igračo pravzaprav izbrati.

Če želite svojega otroka razveseliti z igračo, ki je zagotovo še nima in bo razveselila ne le njega, temveč tudi vas in vašo družino, si preberite 5 razlogov, zakaj kupiti igralno hiško iz kartona »MOJA PRVA HIŠKA«.

  1. NARAVEN IN VISOKOKAKOVOSTEN MATERIAL

Otroška hiška je izdelana iz 100-odstotno razgradljivega visokokakovostnega 5-slojnega valovitega kartona, kar pomeni, da igrača ni le okolju prijazna, temveč ima trdno zasnovo in je izjemno stabilna.

  1. VARNA ZA UPORABO

Posebnost igralne hiške iz kartona »MOJA PRVA HIŠKA« je tudi v tem, da so vsi prosti robovi sestavnih elementov in njihovih delov izrezani z mehkim rezom, kar preprečuje, da bi se otrok med igranjem z njo urezal. Poleg tega so špranje na pregibnih linijah vrat in polken razširjene, kar zmanjšuje možnost, da bi se otrokov prst med igranjem zataknil vanje.

  1. VELIKA, A HKRATI MAJHNA

Velikost in oblika sestavljene otroške hiške omogočata, da otrok vanjo enostavno vstopa, se v njej igra in izstopa iz nje, hkrati pa je zasnovana tako, da sestavni elementi razstavljene hišice iz kartona zavzamejo izjemno malo prostora in jih je mogoče pospraviti kar pod posteljo ali v zadnji del omare. Kar je velika prednost v manjših stanovanjih.

  1. DINAMIČNOST

Dinamična zasnova »MOJE PRVE HIŠKE« otroka popelje v brezmejni svet domišljije, zabave in ustvarjalnosti. Otroška hiška kvadraste oblike z dvokapno streho, balkonom, okni, vrati in predalno polico otroku omogoča neomejeno možnosti zabave, hkrati pa je hiška primerna tudi za barvanje na notranji in zunanji strani. Otrok jo lahko personalizira po svojem navdihu – z lastnim imenom, najljubšimi barvami in drugo dekoracijo.

  1. VEČNAMENSKOST

Hiška je primerna za oba spola in je popolno darilo za družino z enim ali več otroki. Primerna je tako za samostojno igro kot tudi za igro s sorojenci, prijatelji, dedki, babicami in celotno družino. Zastavljena je tako, da čisto vsakemu družinskemu članu ob pogledu na hiško zaigra srce in vsak lahko najde svoj način za zabavo z njo.