Hiška za otroke ali ročna izdelava embalaže? Na voljo oboje.
Na vrh

Hiška za otroke:

da se vaši otroci ne bodo prepirali za isto igračo

Hiška za otroke je izdelek iz kartona, ki lahko dobro služi tako otrokom kot odraslim. Namreč, popoldnevi, vikendi, počitnice, prazniki … to je čas, ki ga običajno v večji meri preživimo z družino. Hkrati pa so to tudi trenutki, ki jih želimo čim bolj kvalitetno izkoristiti in to na način, ki nas napolni z veseljem in pozitivno energijo, zato so igrače pri tem nepogrešljive. Dandanes smo namreč zaradi izjemno hitrega načina življenja in najrazličnejših obveznosti pogosto preobremenjeni, zato enostavno potrebujemo tovrstno sprostitev. Starši v tem času radi dokončamo gospodinjska in druga opravila za katere nam ob napornih delavnikih in drugih obveznostih morda zmanjka časa. Vsi pa rabimo trenutek, da zadihamo, si napolnimo baterije in se sprostimo. A starši vemo, da se slednje zgodi bolj redko.

Odrasli svoje baterije polnimo na različne načine. S kuhanjem, športom, z ustvarjanjem, branjem, s počivanjem, z gledanjem televizije, s preživljanjem časa s svojimi otroki, prijatelji in še in še. Otroci pa so seveda nekoliko drugačni od nas. Ti se namreč najbolj sprostijo skozi igro in smeh. Z igranjem tudi predelujejo različne dogodke, ki so jih doživeli skozi dan, razvijajo domišljijo in kreativnost ter se učijo o sebi in svetu.

hiska-za-otroke-iz-kartona

Hiška iz kartona otroke med sabo povezuje

Ne glede na to, kako prisotni smo starši v življenju svojih otrok in kako radi se igramo z njimi, je pomembno, da se otroci igrajo tudi samostojno, mi pa jih pri tem le opazujemo. Takrat si želimo, da bi se lepo zaigrali in med seboj sodelovali.

Na žalost pa se dostikrat zgodi, da se prepirajo za isto igračo in pozabijo na medsebojno sodelovanje ter na to, koliko radosti dejansko prinese skupno igranje. Saj veste – tudi otroci niso imuni na rek »trava je vedno bolj zelena na sosednjem dvorišču,« in tako je vedno bolj zanimiva igrača, s katero se igra nekdo drug. Naj bo to brat, sestra ali pa prijatelj, ki pride na obisk – to sploh ni pomembno. Vsak od otrok si takrat želi isto igračo zase in včasih so pripravljeni narediti skoraj vse, da jo tudi dobijo. To v njih ugaša timski duh, igra pa postane mnogo manj sproščujoča – tako za otroke kot za njihove starše.

Ena od igrač, s katerimi lahko vzpodbudite medsebojno igro in sodelovanje, je zagotovo otroška hiška. Če je ta narejena iz naravnanih materialov, še toliko boljše.

Igra otrok s kartonsko hiško podjetja Kego

Hiška za otroke je idealna igrača

Spomnim se prvega dne v vrtcu svojega sina pri njegovih 15 mesecih. Namenjen je bil spoznavanju staršev in otrok iz iste skupine.
V igralnici je bilo cel kup najrazličnejših igrač in nekateri otroci so se že dovolj sprostili, da so se zaigrali. Prisotne pa so bile tudi solze, ko so se otroci prepirali za iste igrače. Precej vsakdanji prizor, kajne? Zato pa je bil prizor, kateremu sem bila priča naslednji trenutek, toliko bolj drugačen in lepši.

Zunaj v atriju je stala plastična hiška za otroke. Spomnim se, kako sta se dva malčka, ki sta se prvič videla in še govoriti nista znala, skupaj zaigrala z njo. Eden se je skrival v njej in stal pred njenim oknom, drugi pa je to isto okno odpiral in zapiral iz zunanje strani. Meni je ob pogledu na tisti dogodek postalo zelo toplo pri srcu. Manj toplo pa mi je bilo ob misli, da je bila omenjena hiška za otroke izdelana iz plastike. Zakaj? Živimo namreč v svetu, ki je prenasičen z nenaravnimi materiali, plastika pa postaja vse večji problem za okolje.

Takrat sem pomislila, da bi bila vsaj za domačo igro veliko boljša izbira hiška iz kartona. Izdelki iz kartona so namreč narejeni iz naravnih materialov in se lahko, ko enkrat odslužijo svojemu namenu, enostavno reciklirajo. Pravzaprav jim lahko na začetku spremenimo celo namembnost. Hiška iz kartona se tako lahko, ko odsluži svojemu namenu, najprej spremeni v »slikarsko platno« naših najmlajših ali material, iz katerega lahko izrezujemo in izdelujemo drugačne oblike. Ko opravi še ta namen, pa se varno odloži v zabojnik za papir in nadaljuje svoj življenjski ciklus nekoliko drugače. Idealna rešitev, kajne?

Hiška iz kartona, ki vas ne bo razočarala!

Hiška za otroke »MOJA PRVA HIŠKA« iz kartona je iz že omenjenih in mnogih drugih razlogov res popolna igrača za otroke! S hiško za otroke, ki je izdelana iz naravnega materiala, se bodo otroci želeli igrati skupaj, saj bodo v njej lahko ustvarili čisto svoj svet in spisali svoje scenarije. Lahko jo bodo oblikovali po svoje in jo brez strahu dopolnili s svojimi kreacijami. Ravno za to so namreč izdelki iz kartona tako dobrodošli. Nanje vedno lahko kaj lepega narišemo in jih tako stiliziramo po svoje.

Poleg tega pa je to tudi popolna igrača za starše! Brez težav in slabe vesti boste namreč lahko sedeli na kavču in opazovali svoje otroke pri igri. Igrača je namreč narejena varno. Nima ostrih robov, ker je narejena iz kartona, pa je zelo lahka. Če se bo v vas prebudil vaš notranji otrok, pa se boste svojim malčkom lahko pri sami igri tudi pridružili.

Drugi priročni izdelki iz kartona

Hiška za otroke je le eden izmed kartonastih izdelkov, ki jih ponujajo v podjetju Kego. Njihova močna stran je tudi ročna izdelava embalaže.
Lahko vam torej izdelajo lepe škatle in druge izdelke, s katerimi boste prav lično zapakirali svoje artikle. Ročna izdelava embalaže pa je vedno prilagojena tudi vašim željam in potrebam. Lahko je stilizirana z izbranimi barvami ali dopolnjena s poslikavo. Vedno pa je oblikovana tako, da je idealna za tisto, kar boste vanjo dejansko zapakirali.

rocna-izdelava-embalaze-iz-kartona