Juhuhu, pomlad s hišico iz kartona je tu! - Kego
Na vrh

Juhuhu, pomlad z otroško hiško je tu!

Pomlad je tu! In z njo prihajajo lepši in toplejši dnevi, ki kar kličejo po tem, da čim več časa preživimo zunaj na sončku in svežem zraku.

velika noc

Čeprav je Moja prva hiška kot nalašč za hladne zimske dni, ko so dnevi precej krajši in zato večji del dneva preživimo notri, pa ta otroška hiška ni nič manj atraktivna ob toplem in sončnem vremenu.

Nasprotno!

Zdaj jo lahko otroci izkoristijo za igranje na prostem z letnim časom primernimi aktivnostmi. V luči spomladanskih dni in prihajajoče velike noči se spodaj nahaja nekaj idej za igranje z Mojo prvo hiško kar na vašem balkonu, terasi ali na dvorišču.

1. DEKORACIJA HIŠKE IN IGRE V LUČI VELIKE NOČI:

Nalepke in otroci? Mislim, da je to top kombinacija! Vsaj pri nas doma so nalepke vedno pravi hit. Kaj pa nalepke v tematiki velikonočnih jajčk in zajčkov?

Vaš otrok lahko Mojo prvo hiško polepi in okrasi z velikonočno dekoracijo in pripravi kotiček za zabavo otrok na dan praznovanja velike noči, ko bo zbrana vsa družina.

Če imate radi igro skrivanja in iskanja velikonočnih jajc, je otroška hišica iz kartona lahko idealen prostor, kamor jih nekaj skrijete.

pomlad

2. OPAZOVANJE OKOLICE

Najin sin je »nor« na vsa prevozna sredstva, predvsem na kombije, tovornjake, traktorje, motorje, avtomobile …

Ko se igra v Moji prvi hiški na balkonu zabavi pri opazovanju mimo hitečih avtomobilov enostavno ni konca.

opazovanje avtomobilov

3. DOMIŠLJIJSKE IGRE NA PROSTEM

Moja prva hiška ponuja neskončno možnosti za zabavo, ki jo zdaj otroci lahko izkoristijo tudi za igranje na prostem.

Iz sobe oziroma igralnice lahko »privlečejo« svoje najljubše igrače, ki bodo v njihovi (ne)premičnini na prostem zagotovo zaživele drugače ????.

igraca

In ne pozabimo! Pri igri se otroku lahko pridružimo tudi odrasli – namreč največ, kar lahko svojemu otroku podarimo, je naš čas!

Uporabite kodo hiska5 in prihranite 5 % pri nakupu Moje prve hiške.

Naj bodo spomladanski dnevi obarvani malo drugače. 😉