Hiška za otroke je inovativna igrača za najmlajše
Na vrh

Moja prva hiška

Večnamenska, okolju prijazna in visokokakovostna igralna hiška iz 5-slojnega valovitega kartona »MOJA PRVA HIŠKA« otroke popelje v brezmejni svet domišljije, zabave in ustvarjalnosti kar v udobju doma.

01.

Varnost

 • Otroška hiška iz kartona ima izjemno trdno zasnovo.
 • Izdelana je brez uporabe lepila ali traku.
 • Nima ostrih robov, saj so vsi prosti robovi sestavnih elementov in njihovih delov izrezani z mehkim rezom, kar preprečuje, da bi se otrok med igranjem s hiško urezal.
 • Špranje na pregibnih linijah vrat in polken so razširjene, kar zmanjšuje možnost, da bi se otrokov prst med odpiranjem in zapiranjem vrat in oken zataknil vanje.
02.

Dinamičnost

 • Zasnovana je izjemno dinamično, kar otroku omogoča neskončno zabavo in uporabo domišljije.
 • Otrok v hiško kvadraste oblike z dvokapno streho enostavno vstopa, se v njej igra in iz nje izstopa.
 • Igralno hiško sestavljajo: strešina brez balkona z oknom, strešina z dvodelnim balkonom, vrata z izrezano ročajno luknjo v obliki črke L, večnamenska predalna polica, večje okno s polkni v obliki okoli obrnjene črke U, na vsaki stranski steni pa je okno s polkni v obliki ležečega pravokotnika z izrezano luknjo za lažje odpiranje in zapiranje polkna.
 • Njena tla tvori površina, na kateri sestavljena hiška stoji.
03.

Zložljivost

 • Lahek material, dizajn in le 6 večjih sestavnih elementov omogočajo enostavno in hitro sestavljanje in razstavljanje igralne hiške brez uporabe orodja.
 • Sestavljena hiška je dovolj velika, da se otrok v njej prosto giba, hkrati pa je zasnovana tako, da sestavni elementi razstavljene hiške zavzamejo izjemno malo prostora.
 • Zložene elemente je enostavno pospraviti pod posteljo ali v zadnji del omare, kar je velika prednost, sploh v manjših stanovanjih.
 • Za namen ponovne uporabe se hišico iz kartona enostavno sestavi.

Hiška za otroke je na voljo v dveh vizualnih različicah: s potiskom očarljive tematike živali in brez potiska. Obe različici na dan privabita otrokovo ustvarjalnost, saj je hišica iz kartona primerna za barvanje na notranji in zunanji strani. Medtem ko motiv živali otroku omogoča barvanje (že poznanih) živali, hiška brez potiska omogoča ustvarjanje po lastnih željah in inspiraciji. Obe hiški pa otroku omogočata, da ju personalizira čisto po svoje – z lastnim imenom, najljubšimi barvami in drugo dekoracijo!

Zakaj izbrati "MOJO PRVO HIŠKO"?

Kljub temu da na trgu že obstajajo igralne hiške iz kartona, je redkokatera primerljiva z »MOJO PRVO HIŠKO«.

Večnamenska, okolju prijazna igralna hiška »MOJA PRVA HIŠKA« je zelo varna, saj mehki rez vseh prostih robov sestavnih elementov in njihovih delov preprečuje, da bi se otrok med igranjem s kartonsko hiško urezal. Razširjene špranje na pregibnih linijah vrat in polken pa omogočajo njihovo lažje odpiranje in obenem zmanjšujejo možnost, da bi se otrokov prst zataknil v špranje.

Hiška je izjemno stabilna in odporna na sile, ki jih otrok med igranjem izvaja na hiško in njene dele, saj slemenski preklop utrjuje sleme, streho in celotno konstrukcijo sestavljene hiške. Spodnji rob vratnega krila je prirezan in odmaknjen od tal, na katerih otroška hiška stoji, kar preprečuje, da bi se rob vrat pri pomikanju vratnega krila zatikal ob tla. Čeprav je hiška za otroke izdelana iz visokokakovostnega kartona, priporočamo čim bolj prijazno rokovanje z izdelkom.

Velikost in oblika otroške hiške omogočata, da otrok vanjo enostavno vstopa, se v njej igra in izstopa iz nje, hkrati pa je zasnovana tako, da jo enostavno razstavite brez uporabe orodja, njene sestavne elemente pa pospravite kar pod posteljo ali v zadnji del omare, ki jih za namene ponovne uporabe lahko sestavite nazaj v hiško.

Njena dinamična zasnova otroka popelje v brezmejni svet domišljije, zabave in ustvarjalnosti. Otrok hiško lahko personalizira po svojem navdihu – z lastnim imenom, najljubšimi barvami in drugo dekoracijo! – ne glede na to, ali si izbere hiško s potiskom očarljive tematike živali ali hiško brez potiska. Ustvarjanje z najljubšimi barvami otroku omogoča izražanje neomejene ustvarjalnosti, hkrati pa zasnova hiške vsakogar popelje v domišljijski svet zabave in igranja.

 • Tudi vaš otrok doma kdaj v trenutku vaše nepozornosti s svojimi najljubšimi barvami pobarva stene otroške ali dnevne sobe, vi pa se kar držite za glavo?
 • So tudi vaše stene v dnevni ali otroški sobi »okrašene« z najrazličnejšimi nalepkami?
 • Tudi vi v obdobjih, ko več časa preživimo v notranjih prostorih, (pre)pogosto posegate po uporabi televizije, telefonov in tablic, ker se je vaš otrok že naveličal poznanih igrač?
 • Želite svojemu otroku podariti igračo, s katero bo pozabil na svet televizije, saj bo lahko ustvarjal svoj domišljijski svet?
 • Se vaši otroci pogosto prepirajo za isto igračo?
 • Morda doma pogrešate večnamensko igračo, ki je idealna tako za samostojno igro kot za igro s sorojenci, prijatelji in celotno družino?
 • Želite svojemu otroku podariti igračo, ki se jo bo stežka naveličal, ob kateri se mu bodo zasvetile oči in bo na dan privabila njegovo domišljijo in ustvarjalnost, vi pa se mu boste pri igri in ustvarjanju lahko pridružili ali pa si vzeli trenutek zase in v miru spili kavo ali čaj?

Potem ste na pravem mestu!

Otroška hiška »MOJA PRVA HIŠKA«, s katero se lahko igrajo že najmlajši otroci, predstavlja odličen način za igro, učenje in ustvarjanje v udobju vašega doma. Ob lepih dnevih pa je primerna tudi za igranje na prostem.

Toplo vabljeni v našo spletno trgovino, kjer vam ob nakupu »MOJE PRVE HIŠKE«, podarimo tudi paket voščenk!

Pišite nam

Imate vprašanje? Pišite nam in podali vam bomo vse informacije, ki jih potrebujete.