Izdelava darilnih škatel za odlično promocijo podjetja!
Na vrh

Darilne škatle

Odlična izbira za promocijo svojega podjetja

Darilne škatle s poljubnim natisom ali logotipom so odličen način, kako promovirati svoje podjetje. Kartonska embalaža po meri je dandanes zelo iskana – pogosto se uporablja za obdarovanje poslovnih partnerjev ob različnih priložnostih. Trgovci vseh panog z njo krepijo promocijo lastne blagovne znamke, saj so takšne škatle učinkovite za trženje in oglaševanje. Tovrstno embalažo lahko uporabimo za vse namene obdarovanja – možnosti so praktično neomejene.

Vrhunska darilna embalaža iz kartona, ki jo izdelujemo v podjetju Kego, je izdelana iz kakovostnega kartona, ki omogoča varno shranjevanje. Naše darilne škatle iz kartona so prepričale že mnoga podjetja, ki nam zaupajo že vrsto let. Ena od največjih prednosti, ki jih imajo naši izdelki, je v tem, da podjetjem pomagajo utrditi njihovo vizualno podobo. Ponujamo izdelavo unikatnih škatel po vaših željah glede dimenzije in potiska. Svetujemo vam, katera vrsta oblikovanja bi bila najprimernejša za vaše potrebe in v sodelovanju z vami ustvarimo unikaten rezultat.

Izdelava darilnih škatel poteka profesionalno, naročilo pa dostavimo v dogovorjenem roku. Svoje naročene izdelke lahko pričakujete že prav kmalu po oddaji naročila. Pri oblikovanju in izdelavi se osredotočamo tako na estetski videz kot na funkcionalnost končnega produkta. Naročite lahko večjo ali manjšo serijo – v vsakem primeru se bomo potrudili, da bo embalaža nekaj edinstvenega.

Kartonska embalaža po meri – tehnologija izdelave

Ta tehnologija zgiba in reže valovito lepenko in karton ter omogoča izdelavo unikatnih škatel. Večje število naših poslovnih partnerjev izbere to možnost izdelave, saj zagotavlja hitro dobavo in ne zahteva dodatnih stroškov orodja.

Proces izdelave kartonske embalaže je skrbno nadzorovan, saj je to edina garancija za kvaliteto izdelka. Pri nas lahko poleg darilne naročite tudi embalažo za transport, industrijo, vinogradništvo in arhiviranje. Izdelujemo tudi mape za spise in herbarije map, ki se uporabljajo na sodiščih, v odvetniških pisarnah in javnih ustanovah.

Možnost izdelave po naročilu pomeni, da se popolnoma prilagajamo vašim željam. Naša proizvodnja obsega vsa orodja, ki so potrebna v procesu izdelave škatel. Razpolagamo s štanco, ki izsekuje embalažo, z zarezovalcem in škarjami za valovito lepenko. Strankam so na voljo različne vrste lepenke in kartona, med katerimi lahko izbirajo. Valovita lepenka je na voljo v naravni ali beli barvi, oblikujemo pa jo v skladu z vašimi željami. Karton je lahko tro- ali petslojen.

 

Darilna embalaža – poiščite svoj edinstven slog

Sodobni trgovci iščejo darilno embalažo z edinstvenim slogom, po katerem se bodo ločili od drugih. Tako lahko vzpostavijo trden odnos s strankami in nanje naredijo trajen vtis. Na trgu je na voljo veliko vrst darilnih škatel, ki so dostopne v različnih slogih in oblikah. Z našo pomočjo boste lahko darila zapakirali v ekskluzivno embalažo, ki se bo lepo prilegala vsebini in s svojo privlačno zunanjostjo zagotavljala, da ostanete vidni.

Darilna kartonska embalaža, narejena v edinstvenem slogu po vaših željah, nedvomno polepša videz izdelka in izboljša izkušnjo obdarovanja. Če iščete elegantno in prefinjeno embalažno rešitev, zasnovano iz certificiranih materialov, smo pravi naslov za vas. Pomagali vam bomo izdelati škatle, s katerimi boste izstopali in po katerih si vas bodo vaši poslovni partnerji in stranke zapomnili. Stopite v kontakt z nami in predstavili vam bomo številne možnosti ter vam pomagali najti rešitev, ki se bo najbolje skladala z vašo blagovno znamko.

 

Izdelava darilnih škatel po meri – prehitite konkurenco

Izdelava darilnih škatel po meri je odličen način, kako ostati konkurenčni v panogi, v kateri poslujete. Da bi izstopali od drugih in pritegnili pozornost, se trgovci zanašajo na vrhunsko embalažo po meri. Kreativne in unikatne škatle lahko dajo vašim izdelkom neverjeten videz. Njihova vrednost je tudi v tem, da vam pomagajo pri promociji vaše blagovne znamke.

Odločite se lahko za izdelavo darilnih škatel iz kartona za različne priložnosti – odvisno od vaših potreb. Z njimi lahko obdarite svoje poslovne partnerje ali presenetite kupce ob posebnih priložnostih. Imate spletno trgovino? Dostavite izdelke svojim strankam v ekskluzivno oblikovani embalaži v barvah vašega podjetja, z vašim logotipom in poljubim besedilom.

 

Darilna embalaža iz kartona – odlično presenečenje za kupce

Pri gradnji prepoznavnosti blagovne znamke moramo biti pozorni na najmanjši detajl – in pri tem ne smemo pozabiti na kartonsko embalažo. Ta nima samo zaščitne funkcije, ampak z vizualno podobo sporoča pomembne informacije o našem podjetju. Ko kupci prejmejo darilo v po meri oblikovani embalaži iz kartona, nanje ustvarimo izjemno pozitiven vtis. To pomeni, da tudi s pomočjo darilnih kartonskih škatel gradimo svojo blagovno znamko.

 

Ročna izdelava embalaže – unikatno oblikovana darila

Na ročno izdelano škatlo lahko natisnemo logotip, kontaktne podatke, slogan in druge napise po želji. Nimate idej, kako jo oblikovati? Priskočili vam bomo na pomoč s svojimi kreativnimi in inovativnimi predlogi za oblikovanje darilnih škatel. Pridružite se številnim trgovcem, ki izkoriščajo učinek, ki ga ima ročna izdelava embalaže z dodelanim dizajnom po meri. Z njeno pomočjo boste povečali ugled podjetja in zvestobo svojih strank.