Na vrh

O nas

Predstavitev

Sva Aleš in Saša. Skupno zgodbo sva začela pisati že leta 2016, ko sva se poznala. V prvi vrsti sva partnerja in starša sinu Reneju, letos pa sva začela tkati tudi skupno poslovno pot.

ALEŠ: Po izobrazbi sem grafični orodjar. Po končanem šolanju leta 2013 sem se pridružil družinskemu podjetju KEGO, ki ga je ustanovil moj oče, leta 2016 pa sem njegovo vodenje prevzel jaz. Smo majhno družinsko podjetje, ki se ukvarja z izdelavo kartonske embalaže po naročilu. Čeprav smo začeli skromno, smo z veliko vztrajnosti, truda in trdega dela postali eno izmed vodilnih majhnih podjetij s kartonsko embalažo – naši izdelki so namreč visokokakovostni, izdelani po meri, omogočamo pa tudi naročila manjših količin. Slednje nas ločuje od drugih večjih sorodnih podjetij.

SAŠA: Po izobrazbi sem magistrica prevajanja, in sicer sem specializirana za prevajanje jezikovnih kombinacij naslednjih treh jezikov: slovenščina, angleščina in nemščina.

Najin sin Rene je bil najin največji navdih, ki je vodil do nastanka te inovativne, visokokakovostne in okolju prijazne otroške hišice iz kartona.

O nas
Vizija najinega podjetja

Najina vizija

Kot družinica najbolj uživamo na svežem zraku, zato maksimalno izkoristimo sonce in tople dni. Kadar pa nam pogoji niso naklonjeni, se družimo, igramo in ustvarjamo doma.

A starši vemo, da se otrok doma težje zamoti in zaigra sam, saj se redko katera igrača v udobju doma lahko primerja z »igračami« narave, nam staršem pa hitreje zmanjka tisti trenutek, ki bi ga potrebovali zase, da zadihamo in si napolnimo baterije. Takrat precej hitro posežemo po uporabi digitalnih naprav, pa čeprav bi se jim najraje v čim večji meri ognili, saj negativno vplivajo na vse nas, predvsem pa na naše otroke.

Želela sva ustvariti izdelek za otroke, ki bo varen, okolju prijazen, kakovosten in bo navduševal tako najmlajše kot tudi tiste

malce starejše. Zato sva se opogumila, združila moči in znanje ter ustvarila inovativno igračo, ki spodbuja otrokovo domišljijo in ustvarjalnost, primerna pa je tako za samostojno igro kot tudi za igro s sorojenci, prijatelji in celotno družino.

Trgu predstavljava sestavljivo in razstavljivo večnamensko IGRALNO HIŠKO IZ KARTONA »MOJA PRVA HIŠKA«, ki bo vašim otrokom omogočala večurno zabavo, igranje in ustvarjanje!

»MOJA PRVA HIŠKA« ima pridobljeno oznako CE, kar pomeni, da je izdelek varen in skladen s predpisi Evropske unije. Igralna hiška prispeva k ohranjanju zdravega okolja, saj je izdelana iz 100-odstotno razgradljivega in visokokakovostnega kartona, poleg tega je v celoti oblikovana in izdelana v Sloveniji.

Vizija

Pišite nam

Imate vprašanje? Pišite nam in podali vam bomo vse informacije, ki jih potrebujete.