O nas - Kego
Na vrh

O nas

kego logo png

Kartonska embalaža in grafično orodjarstvo

KEGO d. o. o.

Podjetje KEGO d. o. o. je družinsko podjetje s sedežem v Ihanu v občini Domžale. Ustanovili smo ga leta 2010, njegovo vodenje pa je leta 2016 prevzel sin Aleš. Čeprav smo začeli skromno, smo z veliko vztrajnosti, truda in trdega dela postali eno izmed vodilnih majhnih podjetjih s kartonsko embalažo in leta 2017 pridobili naziv hitro rastočega podjetja.

Izdelava kartonske embalaže

Ponosni smo na lastno proizvodnjo, saj izdelujemo kakovostno kartonsko embalažo po naročilu, kar pomeni, da se povsem prilagodimo željam in potrebam strank. Vsa naša embalaža je izdelana iz certificiranih materialov.
Naši izdelki so visokokakovostni, izdelani po meri, omogočamo pa tudi naročila manjših količin. Slednje nas ločuje od drugih večjih sorodnih podjetij.

PREBERITE VEČ

Kot izdelovalci kakovostne kartonske embalaže, se zavedamo, da je mogoče tudi iz kartona izdelati igrače za otroke, ki so kakovostne, zato smo leta 2022 zasnovali in trgu predstavili prvo igračo v naši ponudbi izdelkov – otroško hišico iz kartona »MOJA PRVA HIŠKA«.
O nas

Igralna hiška iz kartona

MOJA PRVA HIŠKA

Projekt vodiva Aleš (po izobrazbi grafični orodjar) in njegova partnerka Saša (po izobrazbi magistrica prevajanja).

Skupno zgodbo sva začela pisati leta 2016, ko sva se spoznala, spomladi 2021 pa sva prejela najlepši naziv na svetu, saj sva postala starša sinu Reneju, ki je glavni junak najine družinice in je bil najin največji navdih pri ustvarjanju inovativne, visokokakovostne in okolju prijazne igrače za otroke, ki pa ne navdušuje samo otrok, temveč tudi njihove starše.

PREBERITE VEČ

Najina vizija

Kot družinica najbolj uživamo na svežem zraku, zato maksimalno izkoristimo sonce in tople dni. Kadar pa nam pogoji niso naklonjeni, se družimo, igramo in ustvarjamo doma.

A starši vemo, da se otrok doma težje zamoti in zaigra sam, saj se redko katera igrača v udobju doma lahko primerja z »igračami« narave, nam staršem pa hitreje zmanjka tisti trenutek, ki bi ga potrebovali zase, da zadihamo in si napolnimo baterije. Takrat precej hitro posežemo po uporabi digitalnih naprav, pa čeprav bi se jim najraje v čim večji meri ognili, saj negativno vplivajo na vse nas, predvsem pa na naše otroke.

Želela sva ustvariti izdelek za otroke, ki bo varen, okolju prijazen, kakovosten in bo navduševal tako najmlajše kot tudi tiste malce starejše.

Zato sva se opogumila, združila moči in znanje ter ustvarila inovativno igračo, ki spodbuja otrokovo domišljijo in ustvarjalnost, primerna pa je tako za samostojno igro kot tudi za igro s sorojenci, prijatelji in celotno družino.

Trgu predstavljava sestavljivo in razstavljivo večnamensko igralno hiško iz kartona »MOJA PRVA HIŠKA«, ki bo vašim otrokom omogočala večurno zabavo, igranje in ustvarjanje!

»MOJA PRVA HIŠKA« ima pridobljeno oznako CE, kar pomeni, da je izdelek varen in skladen s predpisi Evropske unije. Igralna hiška prispeva k ohranjanju zdravega okolja, saj je izdelana iz 100-odstotno razgradljivega in visokokakovostnega kartona, poleg tega je v celoti oblikovana in izdelana v Sloveniji.

Vizija podjetja KEGO

Pišite nam

Imate vprašanje? Pišite nam in podali vam bomo vse informacije, ki jih potrebujete.