Škatle

Škatlice iz papirja in kartonaIzdelujemo škatlice iz papirja in kartona različnih debelin in trdot s tiskom ali brez tiska, kot na primer škatlice za zaščitne maske, parfume itd.

Škatle za prehranoŠkatle za prehrano izdelujemo iz valovite lepenke 1.5mm debeline v beli barvi, ki je izdelan za prehrano za katerega imamo tudi certifikat. Vse več je povpraševanja po taki embalaži, saj nadomešča plastično izvedbo škatel in so okolju bolj prijazne.

Kartonski cekarIzdelujemo kartonske cekarje kot nadomestilo plastičnih embalaž. Namenjeno je večkratni uporabi, saj se enostavno zloži in sestavi pri naslednji uporabi. Lahko se uporablja tudi kot embalaža za poslovna darila, praktično pa je tudi za trgovinske nakupe. Po želji se lahko tudi potiska.

Nosilnost cca. 12kg, pakirano po 40kos/vez

Kartonska embalaža za sadjeKartonska embalaža za sadje je odlična alternativa plastičnim zabojem. Ker gre za hrano, je seveda potrebna posebna previdnost pri izbiri materialov – še posebej ko so živila v neposrednem stiku z embalažo, kot je to značilno za sadje. Kartonski zaboji za sadje so varna, zdravju prijazna izbira, saj ni nevarnosti za izločanje škodljivih snovi in so izjemno primerni kot transportna kartonska embalaža. Hkrati pa gre material, ki je bistveno prijaznejši do okolja od plastike – tako zaradi samega proizvodnega postopka kot zaradi dejstva, da ga je mogoče brez večjih težav reciklirati, podobno kot kartonske škatle za transport. Če se odločite za naročilo, bomo poskrbeli za to, da bo kartonska embalaža za hrano resnično kakovostna in prilagojena vašim potrebam. Upoštevali bomo vse vaše zahteve, povezane z nosilnostjo in dimenzijami. Kartonska embalaža za sadje bo izdelana tako, da bo po potrebi zlahka prenesla večje obremenitve. Obenem pa so možne vizualne prilagoditve oziroma prilagoditve dizajna. Škatle bodo torej ustrezale tudi vašim estetskim zahtevam.

Embalaža za steklenice, izdelana iz kakovostnega kartonaEmbalaža za steklenice praviloma opravlja dvojno funkcijo. Zagotavlja osnovno zaščito pred mehanskimi poškodbami oziroma pred razbitjem. Kartonske škatle za steklenice pa obenem učinkujejo kot dekorativni element oz. skorajda kot nekakšno »slavnostno oblačilo«, ki poskrbi za piko na i. Njihova uporaba je še posebej priporočljiva pri darilih oz. ob posebnih priložnostih, saj brez težav nadomestijo klasično darilno embalažo. Za vas ustvarimo kartonske škatle za steklenice po meri. Pri tem se prilagodimo vsem vašim željam. Poskrbimo, da bo končni izdelek prava paša za oči. Premišljeno oblikovanje in profesionalna izdelava omogočata estetske presežke, ki povečajo vrednost izdelkov. Tovrstna embalaža za steklenice se lahko uporabi tako za kupljene izdelke, s katerimi nameravate obdariti svoje bližnje ali poslovne partnerje, kot za izdelke lastne (butične) proizvodnje. Še posebej pogosto se uporablja pri vinih, vendar je primerna tudi za druge pijače. Nudimo vam izdelavo embalaže poljubnih dimenzij. Škatle bodo tako popolnoma prilagojene meram in obliki steklenice.

Kartonske škatle z logotipom oz. s potiskom po izbiriKartonske škatle z logotipom prispevajo k utrditvi vizualne podobe vašega podjetja. Gre za odlično rešitev, če načrtujete obdarovanje poslovnih partnerjev oziroma strank. Ponujamo vam izdelavo unikatne škatle s potiskom po meri, ki jo bo mogoče uporabiti kot darilno embalažo za poljubne izdelke. S strokovnimi nasveti vam pomagamo pri izbiri najprimernejšega oblikovanja, nato pa poskrbimo za hitro in profesionalno izvedbo. Pozorni smo tako na funkcionalni kot na estetski vidik. Po meri izdelane kartonske škatle z logotipom oz. s poljubnim potiskom bodo zagotovo požele ogromno pohval. Poslovna darila bodo tako resnično nekaj posebnega. Odločite se lahko za naročilo večjega števila kosov ali za manjšo serijo.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih.