Transportna kartonska embalaža iz kakovostne lepenke
Na vrh

Transportna

kartonska embalaža po meri

Transportna kartonska embalaža je dandanes več kot samo način, kako lahko prevažamo blago. Poskrbi namreč tako za varnost blaga med prenosom, obenem pa zagotavlja prepoznavnost vašega podjetja. Kartonska transportna embalaža Kego je izdelana iz najbolj kakovostne lepenke, kar pomeni, da je blago med prenosom oziroma prevozom, rokovanjem in shranjevanjem, zavarovano na karseda optimalen način. Ko govorimo o tovrstni embalaži, pa še zdaleč nimamo v mislih le kartonastih škatel ene vrste. Obstaja namreč tako več dimenzij, oblik, kot tudi samih vrst tega izdelka, in sicer razlikujemo med primarno, sekundarno in terciarno embalažo.

Primarna je tista, v katero je postavljeno blago na prodajni polici, sekundarna oz. skupinska je tista, ki je namenjena skladiščenju in razpošiljanju blaga, terciarna oziroma transportna kartonska embalaža pa dejansko služi optimizaciji transporta. Mednjo prištevamo palete, škatle, zavoje in vreče, ki ovijajo prodajne enote blaga v sekundarnem ovoju. Njena največja prednost je v tem, da poenostavi rokovanje z blagom, ga varuje med samim prevozom, poleg tega pa lahko včasih predstavlja tudi prodajno embalažo in s tem služi prepoznavnosti podjetja.

 

rocna-kartonska-transportna-embalaza-po-meri

 

Kartonska transportna embalaža iz kakovostne lepenke

Pri transportni kartonski embalaži še zdaleč nista pomembna le videz in funkcionalnost, pač pa zlasti njena kakovost, saj je njena primarna naloga ta, da ščiti blago med prenosom in skladiščenjem. Obenem pa dandanes kartonske škatle predstavljajo tudi nepogrešljiv del prodaje in so zato dobavljive v različnih izvedbah, dimenzijah, materialih, s potiskom ali brez. Pri podjetju Kego smo veseli, da vam lahko nudimo celo transportne škatle po meri, pri čemer se popolnoma prilagodimo zahtevam in željam naročnika

Vsi naši izdelki, zlasti kartonaste škatle, so izdelani iz lepenke vrhunske kakovosti, na voljo pa so lepenke različnih vrst, in sicer 3-slojna, 5-slojna in siva lepenka. Pri tem ne nudimo le kartonskih škatel standardnih dimenzij in v majhnih količinah, pač pa se glede na želje stranke lahko dogovorimo tudi za večje serije kartonske transportne embalaže. Na voljo sta tako maloserijska, kot tudi kosovna proizvodnja, naši izdelki pa vselej dosegajo najvišje standarde kakovosti, kot sta denimo ISO 14001 (ravnanje z okoljem) in ISO 9001 (kakovost).

 

Transportne škatle po meri naročnika

Čeprav lahko transportno kartonsko embalažo dobite kjerkoli, celo v običajnih poslovalnicah, pa ta ne zagotavlja vedno dobre zaščite blaga med samim prevozom. Običajno sta namreč tako material, kot tudi izdelava tovrstnih kartonastih škatel slabša, kar lahko bistveno vpliva na stanje blaga, ko to prispe na svoj cilj. Poleg tega tovrstni izdelki ne omogočajo personalizacije in potiska kartonske škatle, s tem pa ne prispevajo k prepoznavnosti vašega podjetja. Slednje pa je, sploh če je embalaža namenjena tako prenosu, kot tudi prodaji, ključnega pomena za vas in vašo dejavnost.

Sploh v zadnjih letih so tovrstni terciarni izdelki namreč pridobili na pomenu, saj so element, ki nosi simbol logotip podjetja, s tem pa poskrbi za njegovo boljšo prepoznavnost. Najsi bo to v poslovalnici ali pa pri dostavi na dom – ključnega pomena je personalizacija, in sicer tako, kar zadeva potisk, kot tudi samo izvedbo (dimenzije, obliko itd.). Pri tem ključno vlogo igrajo transportne škatle po meri, ki so lahko pravokotne, okrogle ali kvadratne, na voljo pa so celo v različnih barvah (beli in naravni), debelinah in velikostih lepenke. So kvalitetne izdelave, obenem pa predstavljajo okolju prijazen način prevoza oziroma prenosa blaga.

 

transportne-skatle-po-meri

Kartonske škatle s potiskom za večjo prepoznavnost

V današnjem času ne šteje več le blago, ki ga kupimo, pač pa tudi tisto, v čemer je zapakirano – ovoj in škatla. Slednje je za kupca namreč prvi stik s kupljenim izdelkom, zato lahko s pomočjo personalizirane embalaže bistveno pripomoremo k zadovoljstvu kupca z našimi storitvami. Prav tako si lahko na ta način kot podjetje zagotovimo hitro vidljivost v primerjavi z drugimi ponudniki, obenem pa prihranimo na stroških oglaševanja. Slednje predstavlja edinstveno možnost, da svoje izdelke oglašujemo na preprost, a hkrati viden način.

Velikokrat se namreč pripeti, da končni potrošnik ovoja ne zavrže, pač pa ga ponovno uporabi za shranjevanje. Enak pomen, kot ga nosi personalizacija, pa ima tudi trajnost transportne kartonske embalaže: bodisi industrijsko bodisi ročno izdelana mora biti namreč prijazna do okolja in izdelana iz lepenke, ki jo je moč reciklirati.

 

Okolju prijazna in trajnostna lepenka

Trajnost in recikliranje sta danes ključnega pomena pri varovanju okolja, nujna pa sta celo pri prenašanju oziroma prevažanju blaga. Iz tega razloga je v ta namen bolj kot plastika priljubljena prav lepenka, saj predstavlja trajnosten material, ki ne prispeva le k čistejšemu okolju, pač pa podjetju prihrani tudi precejšnje stroške.

Škatle in ostali elementi, ki so izdelani iz lepenke in namenjeni prevozu in skladiščenju blaga, so zasnovani po meri in se odlikujejo po svoji kakovostni izdelavi. Na ta način med prevozom ne prihaja do tako pogostih poškodb blaga, pri čemer ni potrebna zamenjava, poraba virov in zlasti izpust toplogrednih plinov, ki bi lahko nastala ob tem, pa se s tem zmanjšata ali pa sta skoraj v celoti odpravljena. Kartonske škatle izdelane po meri naročnika tako poleg optimizacije prevoza blaga poskrbijo tudi za porabo embalažnega materiala.

 

kartonaste-skatle-po-meri