Kje dobiti kartonske škatle za transport po meri?
Na vrh

Kartonaste škatle ter

ročna izdelava embalaže

Kartonaste škatle so preoblikovale industrijo embalaže. So vzdržljive, zanesljive in vsestranske. Poleg tega, da so na voljo v različnih oblikah, imajo veliko vlogo tudi pri ohranjanju svežine in neoporečnosti. Škatle iz kartona so bile prvič uporabljene v letu 1817, čez leta razvoja pa so postale takšne, kot jih poznamo danes. Tri skrbno oblikovane plasti sestavljata dva ravna zunanja sloja ter polnilo iz valovite plasti na sredini. Valovita lepenka je izdelana iz 100 % naravnega in obnovljivega materiala. Zahvaljujoč različnim sestavnim delom, ki se odlično dopolnjujejo, je lepenka trpežna, stabilna in lahkotna.

Trajnostno embalažo je mogoče uporabiti na različne načine – vse od shranjevanja pa do transporta najrazličnejših izdelkov. Kartonaste škatle so danes pomembnejše kot kdaj koli prej, saj vsi iščemo okolju prijaznejše alternative. Recikliranje je najboljši način za zmanjševanje količin uporabljenega kartona. V kolikor ta konča na odlagališču, pa je popolnoma razgradljiv. In kje dobiti kartonske škatle, ki bodo poskrbele, da so izdelki varni, uporabnikova izkušnja pa neprecenljiva?

kje-dobiti-kartonske-skatle-za-transport

Se sprašujete kje dobiti kartonske škatle za maloserijsko in kosovno proizvodnjo? Pri KEGO!

Kartonaste škatle so industrijsko embalažo spremenile na več kot le en način. Če je nekdaj bilo ključno le, da izdelek prispe na cilj v enem kosu, danes ni več tako. Poglaviten del uporabniške izkušnje sedaj predstavljajo tudi čustva, ki jih kupec občuti med samim odpiranjem izdelka. Domiselne in dovršene škatle so tisto, po čemer se inovativne blagovne znamke ločijo od njihovih konkurentov.

Izpopolnjena in atraktivna embalaža dodatno poveča zaupanje kupcev, saj jim daje občutek, da so izdelki vredni denarja, ki so ga zanj porabili.
Če se sprašujete, kje dobiti kartonske škatle, ste na pravem mestu. V podjetju KEGO d.o.o. smo nadvse ponosni na lastno proizvodnjo visokokakovostne, varne in okolju prijazne embalaže. Ta je izdelana iz različnih vrst kartona, in sicer iz 3-slojne in 5-slojne valovite lepenke ter sive lepenke. Izbirate lahko med različno debelino ter raznovrstnimi dimenzijami in oblikami. Slednje so na voljo v pravokotni, okrogli in kvadratni obliki. Prav tako vam je prepuščena izbira vizualne podobe. Odločite se lahko za kartonske škatle v beli in naravni barvi s potiskom ali brez.

Vsi naši končni izdelki so izdelani iz certificiranih materialov. Materiali imajo pridobljena standarda sistem ravnanja z okoljem ISO 14001 in sistem kakovosti ISO 9001. Ročna izdelava embalaže je povsem prilagojena potrebam izdelkov ter željam strank. Ponujamo kosovno in maloserijsko proizvodnjo, v dogovoru z naročniki pa izdelamo tudi večje serije. V ponudbi boste med drugim našli industrijsko embalažo, darilne škatle, transportno kartonsko embalažo ter kartonsko embalažo za hrano, sadje in vino.

rocno-izdelane-skatle-iz-kartona

Zakaj so kartonske škatle za transport najbolj primerna izbira za varen transport blaga?

Kartonaste škatle nudijo veliko možnosti uporabe, a njihov primarni cilj je zaščita blaga med skladiščenjem in prevozom. Sedaj, ko smo odgovorili na vaše vprašanje, kje dobiti kartonske škatle, naj vam jih še ustrezno predstavimo. Transportne škatle niso priljubljene le zaradi njihove prijaznosti do okolja. Valovito lepenko je mogoče oblikovati tako, da ohranja svežino, podaljša rok uporabe ter izboljša uporabniško izkušnjo in varnost. Podjetjem pa prinaša občutne prihranke. Stroškovno učinkovita rešitev dopušča kreativno prilagoditev raznolikim izdelkom, s čimer jim zagotavlja visoko stopnjo zaščite.

Ste vedeli, da je prevelika embalaža eden izmed najpogostejših razlogov za poškodbe izdelkov? Nepravilne dimenzije namreč povzročijo premikanje produktov med prevozom, rokovanjem in skladiščenjem. Da bi preprečili nezgode, je treba škatle iz kartona optimalno prilagoditi dimenzijam blaga. Celovito oblikovana embalaža bo zmanjšala tveganje za nastanek poškodb med prevozom. Izdelki pa bodo s tem ohranili svojo vrednost vse od točke proizvodnje, odpreme do končnega cilja. Zasnova po meri blaga pa bo zagotovila bolje izkoriščen prostor ter cenovno ugodnejši transport.

Kako poteka reciklaža in kako poskrbeti, da bodo vaše kartonaste škatle okolju prijaznejše?

Kartonaste škatle so narejene iz naravnih materialov, so biorazgradljive in dopuščajo 100-% reciklažo. Verjetno se sprašujete, kako je sploh možno poskrbeti, da so še bolj eko? Preprosto. S primerno obliko in zasnovo embalaže. Če ste kdaj kupovali preko spleta, ste se zagotovo srečali s pretirano embalažo. Slednja je uporabljena tedaj, ko naročite nekaj majhnega, prejmete pa v ogromni embalaži. Žal se številna podjetja uporabe pretirane embalaže ne zavedajo, saj so osredotočeni na varovanje izdelka ter potrošnikovo izkušnjo.

Da bi pripomogle k varovanju okolja, morajo kartonske škatle za transport imeti najmanjšo težo in dimenzije za ohranjanje potrebne varnosti produkta. Ker karton potrebuje nekaj priprav pred reciklažo, bo s pravo embalažo ta proces nekoliko skrajšan. Karton, ki se znajde v košu, je pred reciklažo najprej ustrezno razvrščen. Ta faza je ključnega pomena, saj niso vse vrste ustvarjene enako. Razvrščen material se nato razreže v manjše kose in vlije v rezervoarje in zmeša z vodo. Zmehčan karton se nato s pomočjo centrifugalnih sistemov filtrira.

Odpadne kartonaste škatle so namreč le redko 100-% karton. V tem procesu se z ločevanjem materialov na težo odstranijo lepilni trak, plastika in sponke. Celuloza se nato ponovno zmeša z vodo, stisne in zmeša. V zadnji fazi mešanica vsebuje 90 % vode, zato jo je treba obdelati z vakuumskimi valji in drugimi stroji. Rezultat reciklaže so ogromni koluti rjavega papirja, iz katerega so nato izdelane škatle iz kartona.

rocna-izdelava-embalaze