Kartonske škatle za pakiranje, ki so ekološke in kakovostne
Na vrh

Kartonske škatle za pakiranje so izjemno priljubljene, saj z uporabo ne obremenjujemo okolja. Dejstvo je, da je uporaba plastičnih vrečk za enkratno uporabo izjemno neekološka, saj le-te največkrat končajo nekje v neokrnjeni naravi. Statistika, ki pravi, da samo v Evropski Uniji letno porabimo približno 800.000 plastičnih vrečk in da jih recikliramo le nekje okoli 6 % (v Sloveniji le 4 %) je izjemno zastrašujoča (vir: https://deloindom.delo.si/odpadki/vrecko-je-pomembno-cimveckrat-uporabiti#:~:text=V%20Evropski%20uniji%20na%20leto,pristane%20v%20smeteh%2C%20pi%C5%A1e%20BBC).

Prav zato je čas, da začnemo z uporabo bolj ekološke embalaže, ki jo je mogoče reciklirati, v najslabšem primeru pa preprosto razpade. Na splošno velja, da kartonske škatle za pošiljanje razpadejo po približno 2 mesecih neuporabe, se pa seveda to razlikuje med različnimi tipi in debelinami lepenke, trajanje razkroja pa je odvisno tudi od prisotnosti vlage ter mikroorganizmov v zemlji (https://didyouknowthisabout.com/how-long-does-it-take-for-cardboard-to-decompose/). V našem podjetju so kartonske škatle za pakiranje izdelane iz certificiranih materialov, zato z nakupom ne boste naredili škode okolju.

ekoloske-kartonske-skatle-za-pakiranje
Prednost kartonske škatle za pošiljanje je izjemna kvaliteta

Mnogim se zdi, da ekološka embalaža iz kartona ni vzdržljiva, a izdelki našega podjetja Kego dokazujejo, da je to daleč od resnice. 3-slojna ali 5-slojna lepenka je izjemno kvalitetna, zato lahko v njej brez težav pošiljamo raznovrstne izdelke. V takšni embalaži so le-ti zares na varnem, saj nudijo visoko stopnjo zaščite pred mehanskimi udarci in vremenskimi vplivi. Prav zato so odlična izbira za transportiranje tudi dražjih in občutljivih izdelkov, saj se tudi med daljšim transportom ne bodo poškodovali.

Zahvaljujoč trotočkovno lepljenem dnu, preklopu in delno preklopnemu zapiranju, ste lahko prepričani, da bodo izdelki prišli varno do cilja. Uporabite jih lahko za poslovne namene ali pa za selitev iz ene lokacije na drugo. Ker so izjemno lahke, so za takšne namene še posebej priročne.

5-slojna lepenka

Kartonske škatle za pakiranje so primerne tudi za prevoz hrane

Kot smo že omenili, smo v podjetju Kego izjemno ekološko ozaveščeni. Zavedamo se, da moramo narediti korak naprej, zato je ekološka embalaža edina logična odločitev. Ker imajo materiali, ki jih uporabljamo, poseben certifikat, so kartonske škatle za pošiljanje primerne tudi za prevoz sadja in hrane na splošno. Tako boste lahko popolnoma prepričani, da v hrani, ki jo jeste, ni zdravju škodljivih snovi. Plastične vrečke, po drugi strani, vam tega ne zagotavljajo.

Embalaža iz lepenke je tudi izjemno vzdržljiva in prilagojena na velike obremenitve, zato jo boste lahko uporabljali zelo dolgo časa. Če ste naveličani plastičnih vrečk, ki razpadejo še preden pridete iz trgovine, je čas, da jih zamenjate za bolj ekološko alternativo. Tako boste naredili velik korak za svoje zdravje in okolje.

Ekološka embalaža s potiski izgleda profesionalno in estetsko

Zavedamo se, da bomo korak k večji ekološki ozaveščenosti storili le, če bomo našo ponudbo prilagajali potrebam naših strank in prisluhnili njihovim željam. Prav zato v vsak izdelek vložimo ogromno truda, saj si želimo, da bi izgledal čim lepše. Ponujamo različne debelinke lepenk, na izbiro pa so tudi raznovrstne barve in oblike kartonskih škatel za pakiranje.

Pri delu uporabljamo štance, zarezovalec, škarje za razrez, računalniško voden rezalnik in druge sodobne naprave, kar dokazuje, da svoje delo opravljamo resno in profesionalno. Posvetimo se vsaki vaši želji in izdelku, ki ga želite zapakirati. Na tem področju imamo ogromno izkušenj, zato točno vemo, kakšna lepenka in oblika se poda določeni vrsti produkta.

kartonske škatle za pošiljanje z napisom

Skupaj z vami oblikujemo dizajn, ki je primeren tudi za poslovna darila, s katerim bi radi naredili dober vtis na vaše kupce ali poslovne partnerje. Prav zato nudimo tudi potisk po želji, kar pomeni, da lahko na lepenko napišete karkoli si želite. Logo podjetja bo vašim strankam vlil zaupanje in povečal ugled vaše blagovne znamke. Potisk ni mogoč le na manjše škatlice, temveč tudi na kartonske cekarje, ki se zložijo in ponovno sestavijo. Ker jih je mogoče večkrat uporabiti, so odličen nadomestek za plastične vrečke. Tudi na tak način se boste približali strankam in poslovnim partnerjem, saj jim boste dali vedeti, da vam je mar za okolje.

V kartonske škatle za pošiljanje lahko shranimo najrazličnejše izdelke

Seveda pa kartonske škatle za pakiranje niso primerne le za poslovna darila, temveč lahko vanje zapakirate tudi izdelke, ki jih prodajate. Zaradi izjemne kvalitete, prijaznosti okolju in zaščiti pred zunanjimi vplivi so odlična izbira tako za večje kot tudi manjše izdelke. Ker je njihov izgled preprost, a hkrati prefinjen, lahko vanje shranimo nakit ali uro. V našem podjetju bomo dodali tudi vložno peno, tako da se bo embalaža izdelku čimbolj prilagodila in ga tako najbolje zaščitila pred morebitnimi poškodbami.

Na voljo so tudi večje dimenzije, ki so npr. kot nalašč za prevoz steklenic. Če nanje dodamo še potisk po želji, boste utrdili vizualno podobo vašega vinogradništva. V pridelavo vina je vloženega ogromno truda in časa, zato je pomembno, da ga zapakirate v kupcu privlačno kartonsko škatlo za pošiljanje. Le tako bo stranka dobila občutek, da je vaša žlahtna kapljica vrhunske kakovosti, obenem pa se steklenice med transportom ne bodo razbile.